Ramazan Yardımı

Ramazan Yardımı

Ramazan ayının tüm İslam âleminde sevinç ve mutlulukla geçmesini sağlamak adına IMG Uluslararası Yardım Organizasyonu olarak fakir coğrafyalardaki kardeşlerimizin yanında olmayı kendimize görev edindik. Ramazan ayı biz Müslümanlara birlik ve beraberliği temsil etmektedir. Bu noktada Ramazan ayının sevincini ve bereketini tüm Müslümanlar olarak kardeşçe yaşayabilmek adına siz değerli yardımseverleri dünyanın mazlum coğrafyalarındaki Müslüman kardeşlerimiz ile buluşturuyoruz.

Ramazan ayı öncesinde başlayan erzak yardımları programımız ile muhtaç kardeşlerimizin Ramazan ayına huzur içinde girmelerini sağlamaya çalışmaktayız. Bu erzak yardımlarını yerel partnerlerimizin yardımı ile daha önceden tespit etmiş olduğumuz fakir ailelere, o ülkenin ihtiyaç şartlarına göre hazırlanış gıda paketleri şeklinde teslim ediyoruz.

Ayrıca Ramazan ayı içerisinde muhtaç insanların çoğunluğuna, coğrafi ve sosyal şartları uygun olan ülkelerde iftar programları yapmaktayız.

Yine özel durumlar dışında siz değerli yardımseverlerin zekât ve sadakalarının dağıtımını da Ramazan ayında gerçekleştirmekteyiz. Böylelikle Rabbimizin rızasını gözeterek Ramazan ayının hayır ve bereketinden mümkün mertebe faydalanmanızı umut etmekteyiz.

Diğer Projeler

Background

Su Kuyusu

Projeye Git

Canlı Hayvan Desteği

Projeye Git

Eğitim Desteği

Projeye Git